• ID 463291ID
  • 11 160 m2Krundi pind

ÜldinfoPRIVAATNE, METSAGA KINNISTU SADAMA LÄHEDAL.

TEE OMA HINNAPAKKUMINE!

Kui sa oled tüdinenud ja väsinud lakkamatust liikluskärast ja pidevast sagimisest enda ümber,, siis võib olla heaks lahenduseks pakkida mõned asjad ja sõita nädalavahetuseks täitsa ära – mere taha. Kohta, kus aeg voolab nagu lõputu, igavesti rahulik, lai ja sügav iidne jõgi rohelises lopsakas orus ning õhk on alati puhas ja selge.

Jah, kui see igatsus, millegi rahuliku ja turvalise järele, tundub sulle tuttav ning soovid nüüd või kasvõi alles unistad millestki, mis pakuks sulle seda rahulikku harmoonilist õhkkonda, kus oma tühjaks saanud „hingepatareid“ saaks uuesti täis laadida ja tasakaaluga täita… Otsid paika, kus aeg kuuluks sulle ja sinu perele nii, et sa isegi ei märkaks aja olemasolu ning alati oleks võimalik omada vabadust alustada, veeta ja lõpetada oma päev just nõnda nagu seda s i n a tahad, koos oma kõige lähedasemate kallimate inimeste ja iseendaga.

Astuda varakevadel paljajalu päikesesoojale terrassile, juua hommikukohv tüünes vaikuses uinutavalt kohisevate puude all ning jalutada, siis laste ja koeraga väikesesse idüllilisse külasadamasse, et osta sealt kalurite käest äsja merest püütut kala. Korjata suvel metsmaasikaid otse oma hoovist või hüpata sügisel kummikutesse ning minna korv näpus metsa seenele. Panna õhtuks praksuvate puudega saun küdema ning lihtsalt olla ja vaadata, kuidas punetav päike loojub mere taha ja idakaares kuu ilmub nähtavale tähistaeva ning hämarus, pikkade hallide varjudena, hiilib üle tumeda metsaserva…

Kui see sind kuidagi puudutas või kõnetas, siis on mul pakkuda just midagi, mis võib rikastada ning täiendada sinu tegusat igapäeva.

Kutteri kinnistu asub ajaloolise Suursadama vahetus läheduses, lühikese jalutuskäigu kaugusel asub kohalik liivane supelrand ning naabruses Suursadama kail UNGRU Resto & külalismaja (www.ungrumaja.ee), kus külla saabunud külalisi saab peene gurmee või traditsioonilise Hiiu menüüga kostitada või siis öömajale paigutada. Suveperioodil toimuvad sadamas privaatsed kontserdid, vahel ka teatrietendused või merepäevad. Kaugele ei jää ka Suursadama elling, kus valmis tuntud Hiiumaa halulaev Hiiu Ingel (www.halulaev.ee).

Ning nagu ütlevad pankurid või kinnisvaraspetsialistid: asukoht, asukoht, asukoht – on sadamapiirkond alati hea ja kindel investeering. Super asukoht, imeilus puhke- ja loodusmaastik ning hinnatud, miljööväärtuslik, arenev ja turvaline piirkond. Sadamas võimalus tegeleda merenduse, kalanduse või laevandusega ning kogu piirkonna metsades jahindusega, liituda Hiiumaa Jahimeeste Seltsiga jne. Lähiümbruskonda jäävad mitmed loodusrajad, mis kutsuvad tervislikult värskes õhus liikuma ning Hiiumaa puhast ja puutumata loodust avastama.

Kinnistu on privaatne ning noore elujõulise kõrghaljastusega, mis pakub vajalikku kaitset meretuulte eest, sest mets ümber oma hoovi ei paku üksnes ainult privaatsust, vaid on talvel ka vajaliku kasuka eest.

Kutteri kinnistu muudab huvitavaks selle omanäoline reljeef, luues mitmekülgseid võimalusi põneva lahendusega õueala moodustamiseks läbi hoonestuse paigutamisel erineva kõrgusega tasapinnale. Kinnistu kõrgeim punkt asub 12 m kõrgusel merepinnast ning madalam jääb 6 m kõrgusele, mille tõttu pole krundi pinnas liigniiske ega soine, mis tihti on rannalähedaste alade miinuseks. Kinnistu keskosas asub pooleteise meetri kõrgune suur kivi.
Krunt on hea ligipääsuga korralikult asfaltkattega teelt, mis tagab aastaringse muretu ligipääsu.

Kinnistu on ehitusõigusega ning 100% elamumaa.
Detailplaneering on tehtud ja KEHTESTATUD. Huvi korral saadan planeeringu põhijoonise meilile.

Krundi vesi on planeeritud oma puurkaevu baasil ning kanalisatsioon lokaalne. Lubatud on nii imbväljaku rajamine kui mahutipõhine kanalisatsioonilahendus. Perspektiivis võimalus liituda sadamaala ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga.
Elektri liitumiskilp vastavalt kehtestatud planeeringule.
Piirkonnas on kasutusel F4G internet ja telekanalid.

Hoonestuse projekteerimisel on lubatud nii ajatu, klassikaline, traditsiooniline kui ka tänapäevane, moodne ja modernne arhitektuuri käsitlus.
Hoonete lubatud katuse kalle 0 – 45.
Hoonete suurim kõrgus projekteeritud maapinnast kuni 9 m.
Lubatud hoonete arv krundil on kuni 4 hoonet.
Krundi suurim lubatud ehitisealune pind kuni 400 m² (suletud brutopind 800 m²).
Krundi hoonestuse lubatud korruselisus on kuni 2 korrust koos katusekorrusega.

Kaugus: Kärdlast ca 10 km ning Heltermaa sadamast ca 17 km. Lähimad toidupoed asuvad Paladel (5 km) ja Kärdlas.

Kes soovib põhjalikumalt tutvuda Suuresadama küla kogukonna tegemiste ja üritustega, saab seda teha aadressil: www.suursadam.ee.

Vaata lisaks: Suursadama 360 aeropanoraam/aerofoto (www.estonia360.ee/suursadam).

Vastu võib pakkuda üüritulu võimaldavat kinnisvara- nii elamis- kui äripinda.

Huvi korral võta julgelt ühendust!


CKE Kinnisvara OÜ on aktiivselt tegutsenud alates 2009 aastast ning on Eesti üks suurimaid kinnisvara vahendusega
tegelevaid ettevõtteid. CKE Kinnisvara OÜ kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning maaklerid
tegutsevad aktiivselt üle Eesti.

Pakume:

  • – tasuta konsultatsioon ja hinnang teie kinnisvarale
  • – professionaalsed fotod
  • – aerofotod ja -videod drooniga
  • – korrektsed lepingud
  • – õigusabi
  • – kolimisteenus

Usalda oma kinnisvara müük ja üürimine meie maakleritele.